Αθλητικά

Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2023!

Οι ερωτήσεις “σε ποια στοιχηματική εταιρία να παίξω” ή “ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα” είναι δύο από αυτές που γίνονται αρκετά συχνά σε όσους ασχολούνται με το στοίχημα.

Η απάντηση δεν είναι εύκολη, αλλά συνάμα υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που μπορεί να λάβει κάποιος υπόψη του, προκειμένου να διευκολύνει την επιλογή του. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το site βλέπεις ποιές είναι… πραγματικά οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας.

Τίθενται διάφορα κριτήρια για την αξιολόγηση. Για παράδειγμα, υπάρχουν τομείς που βοηθούν στο να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Ένας από τους σημαντικότερους είναι οι αποδόσεις. Αυτονόητος ο λόγος.

Ένας άλλος, η ταχύτητα με την οποία πραγματοποιείται η πληρωμή των κερδών από μία στοιχηματική. Ένας τρίτος, για το αν μία πλατφόρμα προσφέρει παιχνίδια σε live streaming! Το στοίχημα, άλλωστε, πρώτα και πάνω από όλα – πρέπει να – αποτελεί διασκέδαση.

Σε γενικό επίπεδο, οι στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα παρέχουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Υπάρχουν, όμως, λογικά, και αυτές που κατορθώνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πέντε, αν όχι κορυφαίες, σίγουρα αυτές που λίγοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι δεν έχουν θέση ανάμεσα στις καλύτερες.

Stoiximan: Η Stoiximan αποτελεί την κορυφαία, ίσως, στοιχηματική που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και έχει γίνει γνωστή και στον κόσμο που δεν ασχολείται με το στοίχημα μέσω των χορηγιών της και της κοινωνικής δράσης της. Διαθέτει εξαιρετική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, ενώ ξεχωρίζει για τις αποδόσεις της που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς. Φυσικά διακρίνεται για την ταχύτητα και την αξιοπιστία στις συναλλαγές της, ενώ το πλούσιο πρόγραμμα live streaming δεν αφήνει σχεδόν ποτέ χωρίς ζωντανή δράση τους παίκτες.

Bwin: Η συγκεκριμένη είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες που έχουν δραστηριότητα στη χώρα μας. Αποτελεί, παράλληλα, ένα παγκόσμιο brand με παρουσία σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη, ενώ κατά καιρούς έχει αποτελέσει τον βασικό χορηγό Κολοσσών του αθλητισμού, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν, μεταξύ άλλων. Εξάλλου, λειτουργεί με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας για τους παίκτες της, και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει ανάλογα βραβεία, όπως εκεί του “Safer gambling operator of the year” για το 2020.

Betshop: Έχει σταθερή παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία αρκετά χρόνια και αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρίες που έλαβαν άδεια λειτουργίας από την ΕΕΕΠ. Διακρίνεται για τις αποδόσεις της, οι οποίες σε ορισμένες στοιχηματικές αγορές αποτελούν τις κορυφαίες που μπορεί να βρει ένας παίκτης. Ακούγονται πολλά θετικά σχόλια – και δίκαια – για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει, ενώ έχει δώσει μεγάλη προσοχή στον τομέα του ζωντανού στοιχήματος. Ιδιαίτερα δραστήρια και σε χορηγικό επίπεδο, σε αθλήματα μάλιστα, όχι τόσο δημοφιλή, όπως το Πινγκ Πονγκ και το Kick Boxing.

Bet365: Πρόκειται για έναν παγκόσμιο “γίγαντα”, ο οποίος έχει σταθερή παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια. Οι αποδόσεις της είναι από τις καλύτερες της αγοράς, ενώ στο κομμάτι του ζωντανού στοιχήματος δύσκολα μπορεί να την ανταγωνιστεί κανείς. Παράλληλα, οι ατελείωτες επιλογές που διαθέτει σε live streaming την καθιστούν “προορισμό” για τους παίκτες ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, επενδύει διαρκώς σε νέα προϊόντα, εξελίσσεται και εξελίσσει το παιχνίδι και δεν είναι λίγες οι φορές που λάνσαρε ένα προϊόν και ο ανταγωνισμός την ακολούθησε.

Betsson: Ο Σουηδός “παίκτης” που είναι ο πιο “φρέσκος” από όσους προαναφέρθηκαν στην Ελλάδα. Μία στοιχηματική εταιρία που μπορεί να μην έχει ακόμη την διείσδυση των παραπάνω στην ελληνική αγορά, αλλά κάνει άλματα προκειμένου να ενδυναμώσει τη θέση του. Διαθέτει μία σύγχρονη σελίδα, με ελκυστικό design, αλλά δεν έχει μείνει εκεί. Δίνει έμφαση στην ουσία, με αρκετές εκπλήξεις για όσους την επιλέγουν, σημαντικό πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων και αποδόσεις που στέκονται επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ολοκληρώνοντας, είναι σημαντικό ένας παίκτης να κατανοήσει ποιες είναι οι ανάγκες του, πριν κάνει την εγγραφή του σε μία στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο. Οι διαφορές μπορεί να φαίνονται μικρές, αλλά είναι σημαντικές. Κάποια εταιρία ενδέχεται να είναι εξαιρετικά “δυνατή” σε έναν τομέα και όχι και τόσο σε κάποιον άλλον.

Το ζητούμενο είναι να εντοπίσει ο παίκτης ποια διαθέτει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που αναζητά. Για αυτό, πέρα από την προσωπική έρευνα, μπορεί να συμβουλευτεί και διάφορες ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα και έχουν κάνει ήδη όλη τη δουλειά για αυτόν!

To άρθρο Αυτές είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα το 2023! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button