Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι αριθμοί του ντέρμπι της Τούμπας

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το αποψινό κρίσιμο ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός παρουσιάζει η Super League.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

Το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για 71η φορά και τέταρτη μέσα στη χρονιά. Ο Δικέφαλος επικράτησε στο πρώτο με 4-2 στο στάδιο Καραϊσκάκη, αλλά οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη τόσο στο Β’ Γύρο με 4-1 στην Τούμπα, όπως και στον Πειραιά με 2-1, για τα Stoiximan Super League Playoffs.

Στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια των δύο ομάδων υπάρχουν μόλις δύο νίκες γηπεδούχων και αυτές είναι για τον Ολυμπιακό, με την τελευταία επικράτηση του ΠΑΟΚ εντός έδρας να είναι στις 18 Απριλίου 2021 με 2-0 για τα Playoffs εκείνης της σεζόν.

Στα τέσσερα τελευταία χρόνια με αυτή τη μορφή των Playoffs υπάρχουν τρεις νίκες για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και μια νίκη του ΠΑΟΚ. Στα τρία από τα τέσσερα αυτά παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο η μια από τις δύο ομάδες.

Η τελευταία αναμέτρηση που δε σημειώθηκε γκολ ήταν στις 5 Φεβρουαρίου 2023 για το πρωτάθλημα, ενώ το ακριβώς προηγούμενο ήταν πάλι στην Τούμπα, στις 8 Φεβρουαρίου 2015.

70 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

32 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

18 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 95-72

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι αριθμοί του ντέρμπι της Τούμπας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button