Ομορφιά

Bruna Biancardi: Στη Μύκονο η εγκυμονούσα σύντροφός του Neymar

Σε πελάγη ευτυχίας πλέειο Neymar καθώς η καλλονή σύντροφός του, Bruna Biancardi σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η σχέση του ζευγαριού μπορεί να πέρασε από 40 κύματα εξαιτίας της απιστίας του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, τώρα οι δυο τους φαίνονται πιο αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι από ποτέ.

Στο βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η σύντροφος του Neymar, βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσσει πανάκριβα μενταγιόν με τη φωτογραφία ο ένας του άλλου.

Στη συνέχεια η Bruna Biancardi δακρύζει και χαϊδεύει την κοιλιά της ενώ ο ποδοσφαιριστής τη φιλά τρυφερά. Στο τέλος ο 12χρονος γιος του ποδοσφαιριστή, Davi Lucca – τον οποίο έχει αποκτήσει με την Carolina Dantas – τους συνοδεύει και πατά ένα κουμπί όπου εκτοξεύονται ροζ κορδέλες και καπνοί, αποκαλύπτοντας πως το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι κοριτσάκι.

Νωρίτερα η Bruna Biancardi με τις φίλες της ταξίδεψε από το Παρίσι στην Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε να απολαμβλανει τις βουτιές της σε κοσμική παραλία του νησιού.

Η δημόσια συγγνώμη του Neymar στην Bruna Biancardi για την απιστία

Η Bruna Biancardi πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψή της στη Μύκονο. Ο Βραζιλιάνος σταρ, την απάτησε αυτό το διάστημα με την blogger Φερνάντα Κάμπος. Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας κι ο ίδιος φρόντισε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Η δημόσια «συγγνώμη» του Νεϊμάρ στην Μπρούνα:

«Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο (σ.σ. τη σύντροφό του και το παιδί που περιμένουν) και την οικογένειά σου. Να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειαζόταν. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μας. Είδα πόσο εκτέθηκες και πόσο υπέφερες απ’ όλα αυτά και πολύ θα ήθελες να είσαι δίπλα μου. Και εγώ δίπλα σου. Εκανα ένα λάθος. Εκανα ένα λάθος μαζί σου. Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή τα επιλύω στο σπίτι, ιδιωτικά με την οικογένεια και τους φίλους μου… Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρευόμουν να είναι στο πλευρό μου, η μητέρα του παιδιού μου. Όλα αυτά έφτασαν και στην οικογένειά σου, που σήμερα είναι και οικογένειά μου. Όλα αυτά έγιναν σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως είναι η μητρότητα. Μπρου, ζήτησα ήδη συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση αλλά νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω και δημόσια. Εάν ένα προσωπικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον θα μας δυναμώσει. Σε αγαπώ» είχε γράψει ο Neymar.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button