lifestyle

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Πρόσεξε την ένταση σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες. Η αμέτρητες δραστηριότητες με τις οποίες έχεις καταπιαστεί υπογραμμίζουν την ανάγκη σου για ξεκούραση, χαλάρωση και αποτοξίνωση. Η υπερβολή στην αναζήτηση της ευτυχίας μπορεί να σε ρίξει και να σε τραβήξει κάτω.

Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των συνεργασιών σου και η παρέα σου βοηθά να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα και τις ιδέες σου αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης μπορεί να σε βρει παγιδευμένη ανάμεσα σε δυο ζωτικές ανάγκες.

Δίδυμοι: Με τις διελεύσεις της εβδομάδας γεννιούνται ανησυχίες. Νιώθεις πως θα χάσεις κάτι για το οποίο έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια για να το χτίσεις. Θέλεις να απαλλαχθείς από περιοριστικούς δεσμούς.

Οι συγκρούσεις που αναδύονται τώρα ανάβουν φωτιές και σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα. Εσύ δώσε βάση στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Καρκίνος; Οι διελεύσεις των επόμενων ημερών ανακινούν τις φιλοδοξίες σου με τρόπο όμως πιεστικό. Προσπάθησε να μην ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί αυτό λειτουργεί εις βάρος της ψυχολογίας σου.

Η αναζήτηση συμβιβασμού μπορεί να αξίζει τον κόπο σε αυτή τη φάση. Με τον Ήλιο στον ηλιακό 2ο οίκο σου θέλεις περισσότερη προβλεψιμότητα και άνεση, αλλά η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου σήμερα σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και λίγο να διασκεδάσεις.

Λέων: Μην υποκύψεις σε πιέσεις που οδηγούν σε υπερβολικό έλεγχο της εργασίας, της ρουτίνας, της υγείας και του προγράμματος σου, καθώς μπορεί να επηρεάσει το χρόνο και την ενέργεια που έχεις για να εξερευνήσεις τις δραστηριότητες σου.

Στόχευσε σε περισσότερη μετριοπάθεια και ισορροπία, ώστε να μπορέσεις να εργαστείς και να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και επίσης να αφήσεις τους φόβους που μπορεί να σε εμποδίσουν να απολαύσεις περισσότερες αυθόρμητες δραστηριότητες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για μια διαμονή πάνω των δυο ημερών και η ανάγκη για χρόνο χαλάρωσης εμφανίζεται έντονα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button