Ομορφιά

Μιχάλης Ζαμπίδης: Χόρεψε το «Eye of the Tiger» στη γαμήλια δεξίωση με τη σύζυγό του και τις κόρες τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/06) ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα ενώ παράλληλα το ζευγάρι βάφτισε και τις δίδυμες κόρες του, οι οποίες ήρθαν στη ζωή τον Μάιο του 2022.

Μετά τα δύο μυστήρια, ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι, όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν μαζί με συγγενείς και φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Highlight της βραδιάς ήταν σίγουρα η είσοδος του Μιχάλης Ζαμπίδη με την σύζυγό του στον χώρο, όπου αγκαλιά με τις μικρές τους χόρεψαν μια μοναδική χορογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε στα instastories ο Μάνος Ιωάννου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν ξεχνάει το παρελθόν του στο kickboxing και ρίχνει γροθιές στον αέρα στους ρυθμούς του «Eye of the Tiger». Από την άλλη, η σύζυγός του χορεύει, κρατώντας στην αγκαλιά της, τις μονάκριβες κόρες τους.

Το love story του Μιχάλη και της Μαρίας

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2019. Η Μαρία Ντάσιου μπήκε στη ζωή του Iron Mike μετά τον χωρισμό του από την Τόνια Φουσέκη. Ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα έψαχνε. Από την αρχή η σχέση τους ήταν δυνατή και έδειχνε σοβαρή. Πλέον μετρούν τέσσερα χρόνια σχέσης με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του, τον Μάιο του 2022.

«Η γνωριμία μας ήταν τυχαία. Δεν υπήρχε κάτι που να μας δείχνει ότι θα προχωρήσει σε ένα άλλο επίπεδο. Γνωριστήκαμε, συστηθήκαμε και μέχρι εκεί. Αυτό είχε και περισσότερη μαγεία για εμένα, είναι το άλλο μου μισό σίγουρα και νομίζω ότι πια δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς τον Μιχάλη» είχε πει η Μαρία Ντάσιου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

«Η Μαρία μου βγάζει μόνο τις καλές πλευρές του εαυτού μου» έχει πει ο kick boxer.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button