Αθλητικά

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» – Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague

Ραντεβού στο αεροδρόμιο έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που νωρίς το πρωί της Πέμπτης (09.05.2024) υποδέχτηκαν τους παίκτες της ομάδας και τους αποθέωσαν για την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague.

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και χειροκρότησαν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προκρίθηκαν σε Final 4 της Euroleague για τρίτη σερί φορά και τέταρτη τα τελευταία επτά χρόνια. 

Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν με τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους παρά την κούραση. 

Κυριάρχησε βέβαια το «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» με τους οπαδούς να ζητούν την κατάκτηση της Euroleague.

«Παιδιά χίλια ευχαριστώ που είστε τέτοια ώρα εδώ», είπε στους φίλους της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την αποθέωση γνώρισε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποδοχή τους και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

To άρθρο «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» – Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button