Επιστήμη

O Luca Marini “χαρίζει” 10€ μέσω του “flyme to”

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To λογότυπο του flyme to βρίσκεται πάνω στις μοτοσυκλέτες της ομάδας του Valentino Rossi και τώρα ο αδελφός του και οδηγός της ομάδας Luca Marini μας προσφέρει 10€ έκπτωση σε ό,τι είδους ταξίδι κάνουμε μέσω του πρακτορείου, αφού κατεβάσουμε στο κινητό ή τον υπολογιστή μας τη σχετική εφαρμογή (application).

Μάλιστα το ταξιδιωτικό αυτό πρακτορείο που ειδικεύεται σε ταξίδια MotoGP, Formula 1 & WorldSBK σύντομα θα ετοιμάσει ειδικά πακέτα ταξιδιών για τους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως εξήγησε στον απεσταλμένο μας στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης, ο εκπρόσωπος του flyme to, Mario Cantoni Fiala.
Η εφαρμογή αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να βρίσκουμε πολύ καλές τιμές και για οποιοδήποτε άλλο ταξίδι μας, αλλά και για τα ξενοδοχεία μας και είναι μια από τις γρηγορότερες ανάλογες εφαρμογές.
Το γεγονός ότι είναι χορηγός της ομάδας Mooney VR46 και σύντομα και της Ducati Aruba WSBK, δείχνει ότι τουλάχιστον τα ταξίδια μας σε αγώνες MotoGP θα έχουν μια θετική αύρα και επιπλέον κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να μπορούν να μπουν στο paddock του MotoGP!


Μπορεί κανείς να κατεβάσει την εφαρμογή από το QR code της φωτογραφίας ή να τη βρει στο Instagram: flymeto_com ή στο FB: flymetoworld

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Mario Cantoni Fiala εξηγεί το πως δουλεύει η εφαρμογή στον Δημήτρη Διατσίδη, στη μονάδα φιλοξενίας της Mooney VR46

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button