lifestyle

Βασίλης Ζούλιας: Έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι, έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη

«Η εταιρία παραγωγής μου έστειλε εξώδικο ότι δεν έχουν ευθύνη για τη φωτιά, τους έστειλα κι εγώ εξώδικο», λέει ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε το ατελιέ του και υποδέχθηκε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με την κάμερα του Happy Day.

Ο γνωστός σχεδιαστής ξενάγησε στην παρουσιάστρια στους χώρους που κάηκαν πρόσφατα από φωτιά, αποκάλυψε πως 85 φορέματα έγιναν στάχτη και ότι δέχτηκε εξώδικο από την εταιρία παραγωγής που έκανε τα γυρίσματα στον χώρο του.

«Αυτό είναι το δωμάτιο που ξεκίνησαν όλα. Μέχρι και το πάτωμα κάηκε. Η φωτιά μεταφέρθηκε και στο δίπλα δωμάτιο και κάηκαν 85 φορέματα.

Εγώ έμαθα για τη φωτιά μέσω τηλεφώνου. Ήμουν στη Σαρωνίδα και ήμουν ζεν γιατί ήταν μία πολύ ωραία Κυριακή, ηλιόλουστη. Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι έπιασε φωτιά και ότι έχουν έρθει τρία πυροσβεστικά.

Τα έκλαψα τα φορέματα. Πήγα στο πάρκο μόνος μου, αυτό δεν το ξέρει κανείς. Πήγα στο πάρκο κι έκλαψα», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

  

Ο Βασίλης Ζούλιας είπε στη συνέχεια: «Η εταιρία παραγωγής μου έστειλε εξώδικο ότι δεν έχουν ευθύνη για τη φωτιά, τους έστειλα κι εγώ εξώδικο και πλέον έχουν αναλάβει οι δικηγόροι. Έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη».

To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι, έχω εμπιστοσύνη στη θεία δίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button