Πολιτική

Ο Βαρουφάκης για το πρόστιμο στο ΜέΡΑ25 – «Σε λίγο ο Μπακογιάννης θα μας κατηγορήσει και για οικογενειοκρατία»

Απάντηση έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην επιβολή προστίμου ύψους 15.900 ευρώ στο ΜέΡΑ25 για παράνομη αφισορύπανση από τον Δήμο Αθηναίων. 

Εξαπολύοντας πυρά κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter σχετικά με το πρόστιμο των 15.900 ευρώ στο ΜέΡΑ25 για παράνομη αφισορύπανση ότι «οι μεθοδεύσεις τους και μας δυναμώνουν και μας διασκεδάζουν».

Η ανάρτηση Βαρουφάκη:

«Σε λίγο ο κ. Μπακογιάννης θα μας κατηγορήσει και για οικογενειοκρατία! Είναι το ίδιο γελοίο με το να κατηγορεί για αφισορύπανση το… ΜέΡΑ25. Εμείς τον ευχαριστούμε μαζί με ολόκληρη την “Μητσοτάκης ΑΕ” & τους μετόχους της. Οι μεθοδεύσεις τους & μας δυναμώνουν & μας διασκεδάζουν!».

 

Σημειώνεται πως σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε χθες (σ.σ. 09.06.2023) ότι:

«Σήμερα επιβάλαμε πρόστιμο 15.900€ σε πολιτικό κόμμα για παράνομη αφισορύπανση και ρύπανση με φυλλάδια.

Ο νέος κανονισμός καθαριότητας που ψηφίσαμε μας δίνει, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα. Είχαμε ενημερώσει επίσημα όλα τα κόμματα και εξαντλήσαμε όλη μας την επιείκεια. Αρκετά όμως. Μήνυμα προς τους νεόγερους της πολιτικής: πολιτική με ψαρόκολλα και χαρτί δε γίνεται. Καλώς ήρθατε στον 21ο αιώνα».

 

To άρθρο Ο Βαρουφάκης για το πρόστιμο στο ΜέΡΑ25 – «Σε λίγο ο Μπακογιάννης θα μας κατηγορήσει και για οικογενειοκρατία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button