Αθλητικά

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 3-1: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πλησιάζει στο Champions League

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Premier League και του εισιτηρίου για το Champions League της νέας περιόδου έκανε η Άστον Βίλα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπόρνμουθ, ωστόσο έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη με 3-1 που την εδραίωσε στην τέταρτη θέση, στο +6 με δύο παιχνίδια περισσότερα από την Τότεναμ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έδωσε συνέχεια στις σπουδαίες εμφανίσεις σε Αγγλία και Ευρώπη, έχοντας σαν στόχο να ολοκληρώσει τη σεζόν με ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου και με έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αυτό του Conference League που για να το πάρει, θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά.

Ο Σολάνκε με το 20ό γκολ του στη φετινή Premier League έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπόρνμουθ από τη βούλα του πέναλτι, όμως η Άστον Βίλα έκανε την ανατροπή. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ρότζερς με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 57’ ο Ντιαμπί έγραψε το 2-1 έπειτα από ασίστ πάρε-βάλε του Γουότκινς, ο οποίος στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του Έμερι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν, Μπέιλι (87′ Κάρλος), Τίλεμανς, Μαγκίν, Ρότζερς, Ντιαμπί, Γουότκινς
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Σμιθ (46′ Άαρονς), Τζαμπάρνι, Σένεσι (63′ Σεμένιο), Κέλι, Κουκ, Κρίστι (76′ Σκοτ), Κουατάρα (82′ Ουνάλ), Κλάιφερτ (76′ Μπίλινγκ), Κέρκεζ, Σολάνκε

To άρθρο Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 3-1: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πλησιάζει στο Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button