Αθλητικά

Υπόθεση Τζόκοβιτς – Το κλειδί για να κερδίσει τη δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση της Αυστραλίας

Τα σερβικά αλλά και τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να έχουν ως μια από τις κυρίαρχες ειδήσεις τους την  πρωτοφανή για τα αθλητικά χρονικά υπόθεση της κράτηση του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών στην Αυστραλία. όλοι επικεντρώνονται στον λόγο που ο Νόβακ Τζόκοβιτς έλαβε την εξαίρεση από την Tenis Australija για είσοδο στην χώρα και συμμετοχή στο Austraian Open.

όπως σημειώνεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός στην Covid-19 στις 16 Δεκέμβριου του 2021 περίπου 20 ημέρες πριν το ταξίδι του στην Αυστραλία και σε αυτό το στοιχείο οι δικηγόροι του θα στηρίξουν την γραμμή τους στη δίκη της Δευτέρας ώστε να άρουν την ακύρωση της βίζας  που επέβαλε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και έτσι να καταστεί δυνατό να πάρει μέρος στο περίφημο τουρνουά τένις της Μελβούρνης

Το “BBC” σημειώνει ότι αυτό είναι το κλειδί για να κερδίσει ο Τζόκοβιτς την υπόθεση.

Με απλά λόγια, ο Σέρβος έχει αυτή τη στιγμή δύο σημαντικά επιχειρήματα στην υπεράσπισή του: Την επιστολή της Tennis Australia και την απόδειξη ότι πληρούσε τα κριτήρια που του είχαν τεθεί όντας ανεμβολίαστος, αφού είχε νοσήσει εντός του 6μηνου.

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει σε απομόνωση σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, με την ελπίδα οι δικηγόροι του να κερδίσουν την δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση της Αυστραλίας για να του επιτραπεί να συμμετάσχει στο Australian Open, ο Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας δηλώνει πως ο Σέρβος θρύλος του τένις θα πάρει κανονικά μέρος στο Roland Garros. Ακόμη κι αν ταξιδέψει στο Παρίσι χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19.

“Δεν θα ακολουθήσει τους ίδιους περιορισμούς με εκείνους που θα είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο θα μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά επειδή τα πρωτόκολλά μας, η “φούσκα” που δημιουργούμε, του το επιτρέπουν” ήταν η ακριβής δήλωση της Ροξάν Μαρασινονού, που φυσικά ακολουθεί τα πρωτόκολλα της χώρας της σε αντίθεση με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Αυστραλία. Το Roland Garros θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button