Αθλητικά

Λαμία – Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής οι Παλάσιος και Γερεμέγεφ για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ανακοίνωσε την αποστολή, με τα ονόματα των Γερεμέγεφ και Παλάσιος να μη βρίσκονται σε αυτή.

Ο Φατίχ Τερίμ “έκοψε” για αγωνιστικούς λόγους τους Γερεμέγεφ και Παλάσιος, αλλά και τους Ζέκα και Ούγκο από την αποστολή του αγώνα Λαμία – Παναθηναϊκός, ενώ έχει εκτός με τραυματισμό τους Τζούρισιτς και Σένκεφελντ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα playoffs κόντρα στη Λαμία. Το πρόγραμμα, διάρκειας μίας ώρας, έγινε στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου. Ατομικό ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς (λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα) και Σένκεφελεντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι Σένκεφελντ, Τζούριτσιτς και για αγωνιστικούς λόγους οι Ζέκα, Ούγκο, Γερεμέγεφ, Παλάσιος.

To άρθρο Λαμία – Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής οι Παλάσιος και Γερεμέγεφ για τους «πράσινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button