Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά τη διαγραφή Κυριαζίδη

Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στη «σκιά» των ομοφοβικών δηλώσεων του πρώτου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κυριαζίδης παραμένει βουλευτή της ΝΔ παρά το ομοφοβικό σχόλιο σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει», τονίζει ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με το βίντεο από την παρουσία του κ. Κυριαζίδη στην εκπομπή, όπου είχε προβεί στις ομοφοβικές δηλώσεις.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε;

Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Είναι βουλευτής του.

Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν.

 

Και συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ.

Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δε ζήτησα τη διαγραφή του.

Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή.

Ο Πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας.

Είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.

Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button