Τεχνολογία

Υποδέχτηκε του πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) υποδέχθηκε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του σε αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής στο Πεδίον Άρεως, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12:00 – 13:30.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρύτανης του ΠΘ, καθ. κ. Ζ. Μαμούρης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθ. κ. Γ. Σταμούλης, ο Πρόεδρος του Τμήματος, καθ. κ. Ν. Μυλόπουλος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Ν. Καπούλα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών και φοιτητριών, κ. Π. Στέκας. Εκπρόσωποι του διδακτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού και της γραμματείας παρουσίασαν τη δομή και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου και το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος. Την εκδήλωση συντόνισε η αναπλ. Πρόεδρος του Τμήματος καθ. κ. Ευτυχία Ναθαναήλ.

Από όλους τους ομιλητές εκφράστηκαν πολλές ευχές για καλές σπουδές και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το Τμήμα θα προσφέρει υψηλής στάθμης εκπαίδευση και θα προετοιμάσει τους νέους μηχανικούς που θα σχεδιάζουν και θα υλοποιούν ολοκληρωμένα και βιώσιμα έργα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button