Πολιτική

Στο αυτόφωρο στέλνει τον νταή βουλευτή ο Πρόεδρος της Βουλής – Στην ΓΑΔΑ ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα προσήχθη και κρατείται ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος επιτέθηκε μέσα στη Βουλή και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο. 

 Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος επιτέθηκε με μπουνιές στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο, προσήχθη από την φρουρά της Βουλής και θα οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στην ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) καθώς όπως έκρινε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας ο κ. Φλώρος έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικά όσον αφορά στις ύβρεις που ακούστηκαν αλλά και όλο το περιστατικό θα κληθούν να δώσουν μαρτυρίες τόσο οι παρόντες αστυνομικοί όσο και οι βουλευτές.

 

To άρθρο Στο αυτόφωρο στέλνει τον νταή βουλευτή ο Πρόεδρος της Βουλής – Στην ΓΑΔΑ ο Κωνσταντίνος Φλώρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button