Αθλητικά

Συλλαλητήριο Παναθηναϊκού: Το χρονικό της πορείας οργής των οπαδών και η ένταση έξω από τη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (19/05/24, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αλλά οι οπαδοί του βρέθηκαν από νωρίς στους δρόμους για ένα συλλαλητήριο οργής κατά του ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε περίπου στις 15:00 από το Πεδίον του Άρεως, με χιλιάδες φίλους του “τριφυλλιού” να πηγαίνουν με πορεία στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με συνθήματα και πανό κατά του Γιάννη Αλαφούζου, σχεδόν 9 χιλιάδες οπαδοί των “πρασίνων” εξέφρασαν την οργή τους για τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του “τριφυλλιού” και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να διακοπή η πορεία τους.

Η ένταση και τα μικροεπεισόδια δεν αποφεύχθηκαν όμως. Λίγο πριν τις 17:30, η ΕΛ.ΑΣ. έστησε μπλόκο με κλούβες στο ύψος του εφετείου και από εκεί επέτρεψαν να συνεχίσουν προς το γήπεδο, μόνο όσοι οπαδοί είχαν εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Εκεί προκλήθηκαν και κάποιες εντάσεις, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών με δακρυγόνα, για να σταματήσουν τους οπαδούς του “τριφυλλιού”. Το συλλαλητήριο “διαλύθηκε” πάντως αμέσως μετά, χωρίς μεγαλύτερα… παρατράγουδα.

 

To άρθρο Συλλαλητήριο Παναθηναϊκού: Το χρονικό της πορείας οργής των οπαδών και η ένταση έξω από τη Λεωφόρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button