Ομορφιά

Άννα Πρέλεβιτς: Ο χορός-έκπληξη στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό – Βίντεο

Πέρυσι τον Ιούνιο η Άννα Πρέλεβιτς δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό με ένα υπέροχο μονόπετρο και το Σάββατο (27/5) το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Από νωρίς ο Νικήτας Νομικός, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του Νίκο και Ούρσουλα Νομικού αλλά και την πανέμορφη αδελφή του, τη Δούκισσα Νομικού περίμενε με αγωνία τη νύφη.

Η Άννα Πρέλεβιτς μερικά 24ωρα μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό, αποκαλύπτει όσα συνέβησαν τη μεγάλη μέρα πριν, αλλά και μετά το τέλος της τελετής.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησία της Αθήνας, ενώ λίγες ώρες μετά υποδέχτηκε συγγενείς και φίλους στο μεγάλο πάρτι του γάμου. Εκεί, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον γαμπρό, αφού η Άννα Πρέλεβιτς είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη χορογραφία!

«Ο χορός έκπληξη που κάναμε στον άντρα μου με τις φίλες μου την ημέρα του γάμου μας! Κορίτσια δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω! Έχω δει το βίντεο πόσες φορές και σας χαζεύω! Δεν ξέρετε πόσο εκτιμώ που βρίσκατε χρόνο για τις πρόβες παρόλο που έχουμε όλες πολύ φορτωμένα προγράμματα .. σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που κάνατε την special μέρα μας ακόμα πιο special! Τον τρελάναμε τον Νικήτα», σχολίασε η Άννα Πρέλεβιτς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button