lifestyle

Υπέροχη με μαγιό στα 81 της η Μάρθα Στιούαρτ γίνεται εξώφυλλο του Sports Illustrated

Η 81χρονη επιχειρηματίας Αμερικανίδα Μάρθα Στιούαρτ πόζαρε στο εξώφυλλο της έκδοσης «Swimsuit 2023» του Sports Illustrated και έγινε η γηραιότερη γυναίκα που κοσμεί το πρωτοσέλιδο του διάσημου περιοδικού.

«Συνήθως με παρακινούν τα χρήματα, αλλά αυτή τη φορά με παρακίνησε να δείξω στους ανθρώπους ότι μια γυναίκα της ηλικίας μου μπορεί ακόμα να φαίνεται ωραία, να νιώθει καλά, να είναι καλά», εξήγησε.

Η Στιούαρτ φορώντας λευκό ολόσωμο μαγιό, έχοντας καλυμμένους με χρυσαφί ένδυμα τους ώμους της, φωτογραφήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία από τον Κολομβιανό Ρούβεν Αφαναδόρ.

Η γηραιότερη γυναίκα που κοσμούσε πριν το πρωτοσέλιδο του περιοδικού ήταν η Μέιε Μασκ, μητέρα του Έλον Μασκ, η οποία ήταν 74 ετών.

Είναι μία από τις τέσσερις εκδοχές αυτής της έκδοσης «Swimsuit 2023», ενώ στις υπόλοιπες συμμετέχουν η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ, η Γερμανίδα τραγουδίστρια Κιμ Πέτρας και τη Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός Μπρουκς Νέιντερ.

«Δεν σκέφτομαι πολύ την ηλικία, αλλά νόμιζα ότι ήταν ιστορική κατά κάποιον τρόπο και καλύτερα να είμαι πραγματικά όμορφη», προσθέτει η Στιούαρτ που έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980 δημοσιεύοντας βιβλία μαγειρικής μετά την επιτυχία της ως σεφ.

Έγινε η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μάρθα Στιούαρτ, μετά τις περιπέτειες που είχε το 2004, όταν καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χάνοντας το μέγιστων των χρημάτων της και βλέποντας τη φήμη της να αμαυρώνεται, είναι επιχειρηματίας, σχεδιάστρια οικιακών εμπορικών σημάτων και παραγωγός δημοφιλών εκπομπών διακόσμησης σπιτιού, κηπουρικής και μαγειρικής.

Εμφανίζοντας νεαρά λευκά μοντέλα για μεγάλο χρονικό διάστημα, το περιοδικό «Sports Illustrated» έχει ανοίξει με τα χρόνια και σε άλλα προφίλ.

Το 1997 παρουσίασε για πρώτη φορά μια μαύρη γυναίκα, την Αμερικανίδα Τάιρα Μπανκς.

Το 2016 καλωσόρισε στις σελίδες του για πρώτη φορά μια παχουλή γυναίκα, το μοντέλο Άσλει Γκρέιαμ και, το 2020, το πρώτο τρανς μοντέλο, τη Βραζιλιάνα Βαλεντίνα Σαμπάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button