Ομορφιά

Irina Shayk: Η αποκαλυπτική εμφάνισή στις Κάννες που δίχασε τους θαυμαστές της

Μια αποκαλυπτική εμφάνιση  στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Firebrand (Le Jeu De La Reine)» έκανε η Irina Shayk.

Η καλλονή Irina Shayk απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα με το πανέμορφο πρόσωπό της και τις τέλειες αναλογίες της.

Συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο αυτήν την φορά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών χωρίς μακιγιάζ και με ένα αποκαλυπτικό σύνολο.

Το outfit που επέλεξε περιελάμβανε ένα πολύ τολμηρό δερμάτινο σύνολο με μια χαμηλόμεση φούστα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, ενώ το τοπ αποτελείτο ουσιαστικά από δύο δερμάτινες ζώνες που έκρυβαν το στήθος της. Η περιοχή της κοιλιάς και η πλάτη της παρέμειναν ακάλυπτες.

Ορισμένοι λάτρεψαν την εμφάνιση και επαίνεσαν την 37χρονη Shayk, με έναν θαυμαστή να γράφει: «ο μητρικός σεισμός που μόλις προκάλεσε η Irina Shayk στις Κάννες φέρεται να είναι ο λόγος για τον οποίο εξαλείφθηκαν όλοι οι δεινόσαυροι». Ένας άλλος σημείωσε: «Το έχει» και ένας τρίτος απλώς έγραψε: «Μαμάαα».

Οι περισσότεροι σχολίασαν με emojis θαυμασμού και αγάπης.

Παρά, όμως, τα θετικά σχόλια, πολλοί ήταν και εκείνοι που τόνισαν πως το look δεν ήταν κατάλληλο για τις Κάννες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button