Αθλητικά

Λαμία – ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια η αποστολή της ομάδας του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λαμία στα πλέι οφ της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία βρίσκεται κανονικά και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Μία ίωση είχε αφήσει τον Κωνσταντέλια εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Λουτσέσκου θα τον έχει διαθέσιμο στο Λαμία – ΠΑΟΚ της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1. Αντίθετα δεν υπολογίζει τους Νάσμπεργκ, Τσιγγάρα και Τζίμα, ενώ τραυματίας παραμένει και ο Εκόνγκ, με τον Α. Ζίβκοβιτς να εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Λαμία και είναι έτοιμος για τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που ακολουθούν.

Οι παίκτες δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

 

To άρθρο Λαμία – ΠΑΟΚ: Με Κωνσταντέλια η αποστολή της ομάδας του Λουτσέσκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button