lifestyle

Ο γιος της Tina Turner συνελήφθη για ναρκωτικά – Προσπάθησε να τα καταπιεί πριν τον συλλάβουν

Ο Ike Turner Jr., ο θετός γιος της θρυλικής Tina Turner που είναι εν ζωή, συνελήφθη για μικροποσότητα ναρκωτικών λίγο πριν η σπουδαία τραγουδίστρια αφήσει την τελευταία πνοή της στις 24 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο Ike Turner Jr. συνελήφθη το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, με την κατηγορία της κατοχής μικροποσότητας ναρκωτικών (κρακ, κοκαΐνη και μεθαμφεταμίνη) και της παραποίησης αποδεικτικών στοιχείων, καθώς προσπάθησε να καταπιεί να ναρκωτικά πριν συλληφθεί. Ο διάσημος μουσικός, ο οποίος είχε κερδίσει βραβείο Grammy το 2007, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, λίγες μέρες πριν η Τίνα Τέρνερ πεθάνει.

Το περιστατικό συνέβη στο Alvin του Τέξας, όταν η τοπική αστυνομία σταμάτησε τον 64χρονο Ike Jr. σε ένα φανάρι. Οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, κατάσχεσαν 1,7 γραμμάρια κοκαΐνης, κρακ και μεθαμφεταμίνη από τον Ike Jr.

Την είδηση γνωστοποίησε το περιοδικό People σημειώνοντας πως παραμένει στην φυλακή της κομητείας Brazoria, καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει την εγγύηση των 70.000 δολαρίων.

Σημειώνεται πως τα δύο βιολογικά παιδιά της Τίνα Τέρνερ έχουν πεθάνει. 

 

To άρθρο Ο γιος της Tina Turner συνελήφθη για ναρκωτικά – Προσπάθησε να τα καταπιεί πριν τον συλλάβουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button