Πολιτική

Η Νίκη ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της γυναίκας που χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη για την επίθεση που εξαπέλυσε μία γυναίκα σε βάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελικής Δεληκάρη. Το περιστατικό συνέβη στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Πουλίδειο γηροκομείο Καβάλας, στο τέλος της θείας λειτουργίας.

Η Νίκη χαρακτηρίζει την πράξη της δράστριας και πρώην υποψήφιας βουλευτή της ως «απαράδεκτη» και ενημερώνει ότι προχώρησε στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο πειθαρχικό με ερώτημα της διαγραφής.

Η ανακοίνωση της Νίκης για το περιστατικό της Καβάλας:

«Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη. Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη.

Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής.

Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν.

Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ».

To άρθρο Η Νίκη ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της γυναίκας που χαστούκισε τη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button