lifestyle

Μαρία Σολωμού: Ξέσπασε στον «αέρα» για την αεροπορική – «Έχω ακούσει πολλές μπουρδολογίες σε φλερτ»

Στην πτήση που έχασε η ίδια, όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια, αναφέρθηκε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και για τον τρόπο που τη φλερτάρουν.   

Όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, έτσι και η Μαρία Σολωμού έχασε πτήση με την ίδια αεροπορική εταιρεία, όμως για διαφορετικό λόγο. Όπως είπε η ηθοποιός, δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είχε μαζί της το βιβλιάριο του σκύλου. Όπως ανέφερε, κανείς μέχρι τότε δεν της το είχε ζητήσει σε πτήση εσωτερικού.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4, η Μαρία Σολωμού ξέσπασε στον «αέρα»: «Δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου, πουθενά, δεν το έχουν ζητήσει. Ταξιδεύουμε δέκα άνθρωποι με σκυλιά, δεν το έχουν ζητήσει σε κανέναν φίλο μου ποτέ. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα γιατί δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι εκμεταλλεύομαι την αναγνωρισιμότητά μου», είπε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε:

«Εγώ πετάω δύο χρόνια κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη, με χαιρετάνε στον έλεγχο. Τώρα που πέταξα με μια άλλη εταιρεία δεν το είχε υποσημείωση. Κακώς που δεν το πήρα μαζί. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις μία κρίση, όταν έχει να κάνεις με ανθρώπους, είναι πολύ σοβαρό. Το ότι δεν βγαίνει ένας υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω εγώ ένα τέταρτο και λέω σας παρακαλώ, φέρτε μου έναν άνθρωπο να του εξηγήσω, να μου δείξει πού το γράφει. Και έρχονται με ύφος»;

 

Μαρία Σολωμού: «Μου έχουν πει το αμίμητο, πω πω Μαρία τι δουλειά κάνει το ρετούς»

«Τα περισσότερα που μου λένε είναι περίεργα. Πω πω Μαρία είσαι πραγματικά πανέμορφη. Βέβαια η τηλεόραση σε δείχνει πολύ πιο όμορφη», είπε η Μαρία Σολωμού για τα πιο περίεργα σχόλια που έχει ακούσει.

«Το κοινό πρόβλημα στους άντρες και στις γυναίκες είναι το ghosting. Είναι και σε μεγαλύτερες ηλικίες και σοβαρό. Επίσης, όλο το φλερτ που γίνεται μέσα από το Instagram είναι αδιανόητο κακό. Μία γενιά λειτουργεί μέσω αυτού», λέει και θυμάται μία σχετική εμπειρία:

«Ήμουν σε ένα μπαρ όπου με κοιτούσε ένας σοβαρός κύριος 40άρης, αλλά λέω ΟΚ όλοι με κοιτάνε. Μου άρεσε που με χάζευε. Εγώ δεν φλερτάρω έξω. Με κοίταζε και την επόμενη ημέρα πήγα σπίτι και μου ήρθε μήνυμα. Μα είναι δυνατόν; Μου είπε ότι σε είδα κι ήθελα να σου στείλω. Άμα θέλεις πολύ μου λες ότι είμαι ο τάδε κι ήθελα να σου πω το και το», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

 

 

 

To άρθρο Μαρία Σολωμού: Ξέσπασε στον «αέρα» για την αεροπορική – «Έχω ακούσει πολλές μπουρδολογίες σε φλερτ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button