Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός LIVE για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους Πειραιώτες να δίνουν “μάχη” για να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έχει μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στους 6 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, με αποτέλεσμα να “καίγεται” για το διπλό στην έδρα του Άρη, στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους, έχουν μείνει μακριά από την πρώτη 4άδα και παίζουν για το γόητρό τους, αλλά και για να “μετρούν” τις δυνάμεις τους ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Η προαναγγελία του Άρης – Ολυμπιακός

Τρεις νίκες έχει σημειώσει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στη φετινή περίοδο, αφού επικράτησε στις δύο συναντήσεις τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εντός έδρας για τη διαδικασία των Stoiximan Super League Playoffs.

Την περσινή περίοδο, ο Άρης είχε πάρει ισοπαλία 2-2 στο στάδιο Καραϊσκάκης για τα Stoiximan Super League Playoffs και είχε επικρατήσει στην έδρα του με 2-1.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα τέσσερα παιχνίδια τους μέσα στη χρονιά ήταν τη σεζόν 2019-20 και αυτή η τετράδα με νίκες ήταν μέρος του τελευταίου μεγάλου σερί απέναντι στους Κίτρινους, όπου είχαν δέκα διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας.

Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους υπάρχουν μόλις δύο νίκες φιλοξενούμενων και αυτές τις έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση για τα Super League Playoffs του 2021-22 με 1-0 και στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος με 2-1.

Στις τέσσερις αναμετρήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες με αυτή τη μορφή των Playoffs, ο Άρης έχει επικρατήσει μια φορά, ο Ολυμπιακός δύο και υπάρχει και μια ισοπαλία με 1-1.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

19 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

22 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

23 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 65-77

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός LIVE για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button