Ομορφιά

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην σύντροφός μου δεν ήθελε να δουλεύω, ήθελε να μου τα προσφέρει όλα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της, που δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ανήκει πλέον στο παρελθόν.

«Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά και κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα και δεν ένιωσα θυμό. Πέρασα όλα αυτά τα στάδια. Νιώθω μόνο αγάπη και εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε σε καθημερινή βάση, πολιτισμός», δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Όλα αλλάζουν, τα πάντα ρει και οι σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εγώ πλέον συμβουλεύομαι τον πρώην σύντροφό μου σε ό,τι θέλω, το ίδιο και εκείνος. Δηλαδή τι; Χωρίζεις και πρέπει να γίνεσαι εχθρός; Εγώ δεν συμφωνώ», τονίζει.

«Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν χώρισα, γιατί μας είχαν συνηθίζει μαζί και αγαπούσαν τον πρώην σύντροφό μου. Αλλά πλέον ο μπαμπάς μου προχθές γύρισε και μου είπε: τελικά είναι καλύτερο που χώρισες, είσαι πιο χαμογελαστή, έχεις ζωντανέψει, σου έχουν έρθει και οι δουλειές η μία πίσω απ’ την άλλη. Γιατί δεν με άφηνε και να δουλεύω (ο πρώην σύντροφος), δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Ωραία πέρασα αλλά πλέον νιώθω ότι μπορώ και μόνη μου να προσφέρω τα πάντα στον εαυτό μου», περιγράφει αμέσως μετά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η φιλία με τη Βρισηίδα Ανδριώτου που έληξε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε επίσης για την φιλία της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου που έληξε πρόσφατα, μετά τις δηλώσεις της ίδιας για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.

«Τελικά ο όρος φιλία υπήρχε; Σε μία διαφωνία ο ένας δεν πρέπει να ακούσει τον άλλο; Υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες. Δεν τσακώθηκα εγώ με τη συγκεκριμένη κυρία. Χρησιμοποίησα τη λέξη «αδίστακτος» για τον Σπύρο Μαρτίκα και πάνω στα νεύρα μου είπα ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι δικαίωμά της να μη μου μιλάει αλλά δε μου δόθηκε καν η ευκαιρία να απολογηθώ. Οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Δεν ξέρω και αν θέλω να μου δοθεί, κρατάω αυτόν τον άνθρωπο μέσα μου με αγάπη. Το αφήνω πίσω μου και βάζω τελεία» δήλωσε η Ευρυδίκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button