Αθλητικά

Άρης – ΠΑΟΚ: Αποθέωση και «ντόπες» στους παίκτες του Λουτσέσκου κατά την αναχώρηση της αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά»

Ο Άρης θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (19/05/24, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τους “ασπρόμαυρους” να φεύγουν μέσα σε αποθέωση για το γήπεδο.

Παρά την απαγόρευση, χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν στους δρόμους για να στηρίξουν την ομάδα τους και πολλοί από αυτούς έφθασαν μέχρι το ξενοδοχείο της αποστολής για να “ντοπάρουν” τους παίκτες του Λουτσέσκου κατά την αναχώρηση για την έδρα του Άρη.

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League 1, αλλά ο Άρης θα “παλέψει” για να στερήσει το πρωτάθλημα στον “αιώνιο” αντίπαλο, με το ντέρμπι να έχει κάνει την… καρδιά των οπαδών στη Θεσσαλονίκη να χτυπά από νωρίς. 

Οι εικόνες από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το “Βικελίδης” είναι ενδεικτικές του κλίματος.

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Αποθέωση και «ντόπες» στους παίκτες του Λουτσέσκου κατά την αναχώρηση της αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button