lifestyle

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο «βόμβα» και οι φήμες για τρίτο πρόσωπο

Διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου παίρνουν ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Παρασκευή (19.04.2024) στην επίσημη σελίδα της οικογένειας, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους…», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το φινάλε

Οι οικείοι τους δεν εξεπλάγησαν από το «the end», αφού νωρίτερα ακόμα, από τις αρχές του 2024, παρά την κοινή τους παρουσία στο μνημόσυνο του τέως στο Τατόι -ήταν μάλιστα και η τελευταία τους κοινή εμφάνιση-, ακολουθούσαν διαφορετικό πρόγραμμα.

Ο Νικόλαος πλέον, θα παραμείνει στην έπαυλή τους, στο Καστρί. Και η Τατιάνα, στην παρούσα φάση θα εξακολουθήσει να ζει εδώ, γράφει η Απογευματινή. 

«Γινόμαστε στα αλήθεια ο καθρέφτης των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν. Το περιβάλλον σας παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχική σας υγεία. Προσέχω ειδικά με ποιους περνάω τον χρόνο μου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Το περιβάλλον σας παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχική σας υγεία. Προσέχω ειδικά με ποιους περνάω τον χρόνο μου. Επιλέξτε προσεκτικά τη “φυλή” σας. Διαλέξτε όσους σάς ανεβάζουν, σας σηκώνουν όταν νιώθετε ότι έχετε πέσει ψυχολογικά, γιορτάζουν τις νίκες σας. Σας κάνουν να αισθάνεστε ότι σας αξίζει ολόκληρος ο κόσμος κι εκείνοι που χορεύουν μαζί σας σαν να μην σας βλέπει κανείς άλλος. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν τεράστια επιρροή στην προσωπική σας ευτυχία», αναφέρει στα social.

Και τι έλεγε για τον Νικόλαο; «Δεν νιώθω σαν πριγκίπισσα. Δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα πρίγκιπα με τίτλο. Αν και τελικά μπορεί να είναι ο πρίγκιπας μου. Αλλά τίποτα παραπάνω».

Το παρασκήνιο και το τρίτο πρόσωπο

Από τις αρχές του 2024, οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν «παγώσει», σημειώνει η εφημερίδα. Η Τατιάνα ταξίδευε ολοένα και συχνότερα στο εξωτερικό, χωρίς εκείνον. Η τελευταία κοινή τους λήψη στα social, παρά το ότι εκείνη εξακολούθησε να καμαρώνει και το 2024 για τη φωτογραφική δουλειά του, ήταν τον Οκτώβριο, στα γενέθλιά του. «Φέρνεις τόση χαρά και γέλιο στις ζωές και τις καρδιές των ανθρώπων.

Με όλους τους τρόπους. Συνέχισε να λάμπεις. Σήμερα γιορτάζουμε εσένα σε όλη σου τη δόξα!» Τότε, είχε ποστάρει μια κοινή τους λήψη αγκαλιά. Ενώ λίγο καιρό νωρίτερα, στις 18/9/2024, έκαναν την τελευταία τους κοσμική εμφάνιση, στο Ηρώδειο.

Όπως, βέβαια, θα πουν πηγές εκ των έσω, υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Από ποια πλευρά; «Από αυτήν του Νικολάου», ισχυρίζονται πηγές από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού. «Πρόκειται για μία γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται σοβαρά».

Τα σενάρια χωρισμού είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν πανηγυρικά – με μετέπειτα κοινές τους εμφανίσεις, όπου ήταν μες στα μέλια. Τώρα όμως είναι επίσημο: η αυλαία στον γάμο τους έπεσε. Το διαζύγιο είναι παρόν. Και, όπως υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες, περιθώρια επανασύνδεσης δεν υφίστανται, καταλήγει το άρθρο.

To άρθρο Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο «βόμβα» και οι φήμες για τρίτο πρόσωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button