Πολιτική

«Δεν μετάνιωσα γιατί έβρισε τη μητέρα μου» – Οι πρώτες δηλώσεις του Φλώρου μετά το ξύλο με τον Γραμμένο στη Βουλή

Για «στοχευμένη επίθεση» στα Social Media εδώ και πολύ καιρό από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο έκανε λόγο η δικηγόρος του Ανεξάρτητου πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου μετά το πρωτοφανές περιστατικό στη Βουλή, με τον δεύτερο να ρίχνει μπουνιά στον πρώτο ακριβώς έξω από την Ολομέλεια. 

«Είναι μία άτυχη στιγμή, κανείς δεν επικροτεί μία τέτοια πράξη. Ωστόσο, ενημερώθηκα ότι πριν την άτυχη αυτή στιγμή, υπήρξε μίας απίστευτης χυδαιότητας λεκτική επίθεση προς τον πελάτη μου», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του Ανεξάρτητου πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου Βάσω Πανταζή για το ξύλο στη Βουλή.

Η ίδια μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι το ένα και μοναδικό περιστατικό σύγκρουσης μεταξύ των δύο βουλευτών.

«Ακόμη πληροφορήθηκα ότι υπάρχει μία στοχευμένη εδώ και πολύ καιρό επίθεση στα Social Media», είπε η ίδια και σημείωσε για τον κ. Φλώρο πως «αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, θα λειτουργούσε με ψυχραιμία».

Για «οικογενειακή βεντέτα» μιλά ο Φλώρος

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στον Alpha, υποστήριξε πως δεν γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο, αλλά ότι τον έπιασε από το σακάκι, του έκανε μία λαβή και έπεσε κάτω.

Ο ίδιος έκανε λόγο για οικογενειακή βεντέτα, επισημαίνοντας πως έχουν προηγηθεί και άλλα περιστατικά. Όπως είπε στον Alpha, δεν τον ενόχλησαν οι αναφορές στον πατέρα του, αλλά αυτό που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του, ήταν η βρισιά προς τη μητέρα του.

Ερωτηθείς, αν έχει μετανιώσει, ο Κωνσταντίνος Φλώρος απάντησε: «δεν έχω μετανιώσει γιατί μου έβρισε τη μητέρα». 

«Μου είπε “βούλωστο σκουπίδι” και με χειρονομίες για χειροπέδες, μου είπε “θα σε πάνε με τα βραχιολάκια”. Δεν του έδωσα καμία μπουνιά, σαν κεφαλοκλείδωμα του έκανα. Ήμουν εκτός εαυτού, αλλά μου έβρισε τη μητέρα», δήλωσε ο ίδιος. 

Το χρονικό της επίθεσης

Σημειώνεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε από την Ολομέλεια, όπου εξεταζόταν η άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για επιθέσεις που είχε δεχθεί μέσω διαδικτύου από τρολ πίσω από τα οποία υποστηρίζει ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τον βουλευτή Φλώρο προσπάθησε να συγκρατήσει συνάδελφός του, αλλά ήταν αδύνατον.

Μόλις βγήκαν από την Ολομέλεια και ενώ βρίσκονταν στις σκάλες ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μπουνιά από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο ιατρείο.

Στη συνέχεια, με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ο Κωνσταντίνος Φλώρος προσήχθη από την φρουρά της Βουλής και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στην ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) καθώς όπως έκρινε ο κ. Τασούλας ο κ. Φλώρος έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο αποτελεί κακούργημα η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του και τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 έτη.  

To άρθρο «Δεν μετάνιωσα γιατί έβρισε τη μητέρα μου» – Οι πρώτες δηλώσεις του Φλώρου μετά το ξύλο με τον Γραμμένο στη Βουλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button