Πολιτική

Τσίπρας: Εμείς εφαρμόζαμε άλλη μεταναστευτική πολιτική. Όταν ένα πλοίο κινδύνευε το σώζαμε – Live η συνέντευξη στον Alpha

Συνέντευξη παραχωρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αναφορικά με το ναυάγιο στην Πύλο τόνισε πως οι μετανάστες «ήταν στα χέρια μας και τους χάσαμε. Αντί για αντιδράσεις πρέπει να ακούσουμε μια συγγνώμη».

«Εμείς εφαρμόζαμε άλλη μεταναστευτική πολιτική. Όταν ένα πλοίο κινδύνευε το σώζαμε» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως «δεν αναζητώ ευθύνες. Λέω ότι η χώρα κινείται σε μια άλλη γραμμή από αυτή που ακολουθούσαμε εμείς. Εμείς σώζαμε ζωές. Ήμασταν υποχρεωμένοι τότε να τους κρατάμε στην Μόρια».

Χαρακτήρισε «υγιή αντίδραση» την κριτική που άσκησαν νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στην Καλαμάτα, λέγοντας πως «είναι δικαίωμα να ασκείται κριτική στην εξουσία».

Ακόμη ανέφερε οτι υπάρχουν λάθος στερεότυπα και αντιλήψεις για τους μετανάστες, ενώ για τον φράχτη στον Έβρο είπε «ότι μπορεί να υπάρχει επιχειρησιακά αλλά να υπάρχουν και νόμιμες πύλες εισόδου στη χώρα μας».

To άρθρο Τσίπρας: Εμείς εφαρμόζαμε άλλη μεταναστευτική πολιτική. Όταν ένα πλοίο κινδύνευε το σώζαμε – Live η συνέντευξη στον Alpha δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button