Πολιτική

«Έχασα την ψυχραιμία μου αλλά δεν χτύπησα τον Βασίλη Γραμμένο» λέει στην απολογία του

Με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, επιχείρησε να αντικρούσει στην απολογία του την κακουργηματική κατηγορίας της βιαιοπραγίας σε βάρος του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλη Γραμμένου που του αποδόθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστήριξε πως προκλήθηκε από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, δίνοντας τη δική του εκδοχή στο υπόμνημα του για το τι ακριβώς συνέβη. «Ο κ. Γραμμένος απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου, αποκαλώντας με σκουπίδι και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα «Αντε ρε μη μιλάς εσύ…» και εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ**ώ τη μανούλα σου». Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την γ****ω θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλι****τα».

Προφανώς έχασα την ψυχραιμία μου, και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παρισταμένου μάρτυρα Αστυνομικού κ. Παπαευαγγέλου Παναγιώτη».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επέμενε πως δεν έριξε γροθιά στον κ. Γραμμένο, ισχυριζόμενος πως αμφότεροι αλληλοαπωθήθηκαν.

«Αμφότεροι πάντοτε κατά τον μάρτυρα Αστυνομικό, προσπαθούσαμε να απωθήσουμε ο ένας τον άλλον, ενώ αναφέρει ότι η μόνη δική μου ενέργεια ήταν να προσπαθήσω να πιάσω τον κ. Γραμμένο στο ύψος της μύτης, με τον ίδιο να πέφτει κάτω τελικά.

Επομένως ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο, όπως αναληθώς αναφέρει στην κατάθεσή του, ουδέποτε τον γρονθοκόπησα όπως ψευδώς διαδίδεται, ουδέποτε έλαβε χώρα κάτι περαιτέρω από τα ανωτέρω» ανέφερε κατά πληροφορία ο κ. Φλώρος.

Σε κάθε περίπτωση ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε το συμβάν ατυχές και υποστήριξε πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα συμπεριφερόταν αλλιώς.

«Θεωρώ το εν λόγω περιστατικό ατυχές σε κάθε περίπτωση και αν γύριζα το χρόνο πίσω θα είχα λειτουργήσει με ψυχραιμία. Πλην όμως, όπως και κατά την αυθόρμητη απολογία μου τόνισα, πρόκειται ουσιαστικά για μία προσωπική διένεξη, κατόπιν σκαιότατης υβριστικής συμπεριφοράς του συναδέλφου μου κ. Γραμμένου σε βάρος της μητρός μου αλλά και εμού, χωρίς το παραμικρό πολιτικό υπόβαθρο ή σκοπιμότητα και χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να έχω πρόθεση να τον εμποδίσω να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button