Ομορφιά

Τάκης Ζαχαράτος για την κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν του άρεσε που τον σατίριζα. Αν τον δω…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος απάντησε σχολίασε τα πρόσωπα των εκλογών ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Δεν έχω μετρήσει πόσες φωνές κάνω στην παράσταση. Αν μου ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδέα για το τρέιλερ των εκλογών, θα το έκανα τύπου βραδιά Όσκαρ. Στον Τσίπρα θα το έκανα Γιαννιώτικο μοιρολόι. Ο κύριος Κουτσούμπας είναι σαν τον καλό θείο που θέλω να μου ψήσει το αρνάκι το Πάσχα. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Στη συνέχεια ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Δεν υπήρξα θύμα bullying, γιατί ήμουν τσαμπουκάς. Αισθάνθηκα διαφορετικός τον τελευταίο καιρό. Για την προσωπική μου ζωή θα πω μέχρι εκεί που θέλω εγώ. Λιβανίζω με κατσαρολάκια το Παλλάς, πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό».

Κλείνοντας, ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε: «Στον Γιώργο Μαζωνάκη δεν του άρεσε που τον σατίριζα. Τώρα, νομίζω ότι του αρέσει. Αν τον δω θα του μιλήσω, δεν έχω κανένα θέμα. Την αγαπώ τη Μελίνα Ασλανίδου, δεν παρεξηγήθηκε με τα υαλουρονικά».

Η κόντρα του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Να θυμώσουμε ότι την αποκάλυψη της κόντρας του είχε κάνει ο ίδιος ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας στο περιοδικό People.

«Τον Γιώργο Μαζωνάκη τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω. Από ένα σημείο και μετά ενοχλήθηκε με τη σάτιρα που έκανα. Μάλιστα του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή άλλα το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα και για να είμαι ειλικρινής τα περιμένω όλα από τους ανθρώπους. Τίποτα δεν με ξαφνιάζει», είχε αποκαλύψει ο γνωστός περφόμερ.

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λάβει ποτέ τέτοιο μήνυμα»

Η απάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη ήρθε μέσω της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής μεταξύ άλλων και για την κόντρα του με τον Τάκη Ζαχαράτο. «Δεν αναφέρομαι σε άλλα ονόματα όταν έχει να κάνει με θέματα συγκρούσεων. Πλέον δεν είναι προσωπικό, έχει γίνει θέμα σε όλη την Ελλάδα. Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει υπάρξει φίλος χρόνια. Αυτά τα πράγματα και ό,τι ζούμε είναι μεταξύ φίλων. Δεν είναι καλό να συζητάμε για τα προσωπικά μας για ό,τι μας έχει πειράξει ή δεν μας έχει πειράξει ή ό,τι άλλο μέσω των media. Δε μου φαίνεται απίθανο να συνυπάρξουμε σε κριτική επιτροπή. Δεν έχω πάρει κανένα μήνυμα εγώ τέτοιο, για αυτό που λέτε. Για τα υπόλοιπα είμαστε πάντα με την καλή σκέψη και είμαστε πάντα θετικοί άνθρωποι, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button