Τεχνολογία

Το Ad Network για έναν καλύτερο κόσμο!

Ο επαναπροσδιορισμός της αξίας και της δύναμης της Διαφήμισης, ο σεβασμός στον άνθρωπο – χρήστη/ καταναλωτή και η κοινωνική αλληλεγγύη, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του νέου διαφημιστικού δικτύου humanads που παρουσιάστηκε στις 22/02/2023, στο Anassa City Events.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρόν σημαντικά στελέχη από τους ευρύτερους κλάδους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και της Διαφήμισης, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι βασικές ομιλίες – παρουσιάσεις.

Ο William Higham (Consumer Strategist, Futurist & Founder @ Next Big Thing) ανέδειξε την παγκόσμια ανάγκη μετελέξιξης της επικοινωνίας & σχέσης brand-consumer σε ένα πιο ανθρωποκεντρικό μοντέλο με γνώμονα το ήθος, την ενσυναίσθηση και τη βιωσιμότητα.

Η Ξένια Κούρτογλου (Founder @ Focus Bari) παρουσίασε τα αποτελέσματα σημαντικής Πανελλαδικής έρευνας που διεξάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 για λογαριασμό της Acrossmedia241, σχετικά με τη στάση των Ελλήνων χρηστών απέναντι στη Διαφήμιση και τα επιμέρους κανάλια της.

Η Ειρήνη Σαχά (Founder & CEO @ Acrossmedia241) σύστησε στο κοινό τα humanads, ένα καινοτόμο Ad Network που – σε συνεργασία με βραβευμένους global AdTech vendors και τα σημαντικότερα Digital Media Groups – διαθέτει προς τη Διαφημιστική Αγορά ένα σύνολο από Programmatic λύσεις, που συνδυάζουν premium/non-intrusive exclusive ad formats, οριζόντια στοχευμένη κάλυψη στα πλέον καταξιωμένα Ελληνικά websites, cookieless targeting και fully uncluttered περιβάλλον με θετικό κοινωνικό και επικοινωνιακό αποτύπωμα.

Αξίζει να τονιστεί ότι το δίκτυο humanads μεταφράζει την προσοχή και την ενασχόληση των ανθρώπων με τα διαφημιστικά του μηνύματα σε κοινωνική συνεισφορά! Έτσι, το 10% των κερδών από κάθε καμπάνια του δικτύου humanads θα αποδίδεται μόνιμα και σταθερά σε Mη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, τους οποίους θα μπορούν να επιλέγουν οι άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button