Αθλητικά

Άρης – ΑΕΚ LIVE για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, σε ένα ματς που έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ένωση, που βρίσκεται με μόλις +1 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το 2-0 της ΑΕΚ επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική στην OPAP Arena, οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά για τα πλέι οφ της Super League 1, αυτή τη φορά στην έδρα των “κιτρίνων” στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει μείνει μακριά από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, την ώρα που η ΑΕΚ δίνει “μάχη” για τον τίτλο, όντας οριακά πάνω από τον ΠΑΟΚ, με ένα παιχνίδι περισσότερο και ενώ ο Παναθηναϊκός την προσπέρασε προσωρινά, μετά το διπλό πριν λίγη ώρα στη Λαμία.

Παρακολουθήστε LIVE το Άρης – Λαμία από το Newsit.gr

Έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες που είχε η ΑΕΚ επί του Άρη για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας, ήρθαν οι φετινές τους αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για να φέρουν ένα σερί με τρεις ισοπαλίες. Οι Κίτρινοι πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ισοπαλία 3-3.

Η ΑΕΚ επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-0 και έβαλε τέλος σε αυτό το σερί των ισοπαλιών.

Το αγαπημένο σκορ των δύο ομάδων είναι το 1-1 αφού έχει εμφανιστεί στις 13 από τις 18 ισοπαλίες και ακολουθεί το 2-0, με το οποίο έχει επικρατήσει ο Άρης 8 φορές. Η ευρύτερη νίκη τόσο του Άρη, όσο και της ΑΕΚ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Θεσσαλονίκη είναι το 4-0, ενώ και οι δύο έχουν από μια ήττα με 4-1.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

25 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 82-76

To άρθρο Άρης – ΑΕΚ LIVE για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button