Αθλητικά

Ο Όσκαρ Πιστόριους χαμογελαστός και αδυνατισμένος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποφυλάκισή του

Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους στις αρχές του 2024, μετά από 7 χρόνια στη φυλακή για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ. Η Daily Mail τον φωτογράφησε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του, κατά την επίσκεψή του στο αστυνομικό τμήμα.

Από την αποφυλάκισή του και μετά, δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια φωτογραφία του Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος ζει πλέον στην έπαυλη ενός θείου του και έχει εντολή να μη βρίσκεται στα “φώτα” της δημοσιότητας, για να μην επιστρέψει στη φυλακή για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ.

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail (δείτε τις φωγογραφίες εδώ) τον “έπιασε” όμως την ώρα που πήγαινε να δώσει το “παρών” στην αστυνομία, στο πλαίσιο των περιοριστικών του όρων και εμφανίστηκε χαμογελαστός και αδυνατισμένος, φορώντας ένα φαρδύ παντελόνι, που έκρυβε τα προσθετικά του πόδια. 

Ήταν μάλιστα σε καλή φυσική κατάσταση, παρά τις φήμες ότι πήρε κιλά στη φυλακή, αφού δεν μπορούσε να τρέξει όπως έκανε ως αθλητής των παραολυμπιακών αγώνων.

Φαίνεται δε, να έχουν γκριζάρει τα μαλλιά του, μετά τα χρόνια του στη φυλακή και ενώ είναι πια σε ηλικία 37 ετών.

To άρθρο Ο Όσκαρ Πιστόριους χαμογελαστός και αδυνατισμένος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποφυλάκισή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button