Αθλητικά

Ο Κάρλος Τέβες μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος

Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ιντεπεντιέντε, για το περιστατικό που… έστειλε τον προπονητή της ομάδας στο νοσοκομείο.

Μεγάλη ανησυχία υπήρξε το βράδυ της Τρίτης (23.04.2024) για τον Κάρλος Τέβες. Ο παλαίμαχος επιθετικός και πλέον προπονητής της Ιντεπεντιέντε, ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Σαν Ισίντρο του Μπουένος Άιρες.

Ο Κάρλος Τέβες διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, κάνοντας ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα συνεχιστούν και την Τετάρτη (24.04.2024), ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που του προκάλεσαν το περιστατικό.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα της χώρας, το άγχος που έχει 40χρονος προπονητής, αλλά και το γεγονός ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και υποβάλλεται τακτικά σε ιατρικούς ελέγχους, ίσως να ήταν η αιτία του συμβάντος.

Με ανακοίνωσή της, η Ιντεπεντιέντε επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενημερώνοντας πάντως το κοινό πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχου. Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις”, ανέφερε στην ανακοίνωσή της ο σύλλογος από την Αργεντινή.

To άρθρο Ο Κάρλος Τέβες μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button