Αθλητικά

Τζουντ Μπέλιγχαμ – Λάουρα Σέλια Βαλκ: Το μοντέλο από την Ολλανδία που κέρδισε την καρδιά του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κάνει μια συγκλονιστική χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Άγγλος “αστέρας” του ποδοσφαίρου φαίνεται πως έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της Λάουρα Σέλία Βαλκ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει καταφέρει να “λάμψει” με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, οδηγώντας την ομάδα προς τον τίτλο στη La Liga και βοηθώντας την να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League. Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής δεν απασχολεί τα Μέσα μόνο με τις αγωνιστικές του επιτυχίες, αλλά και με την προσωπική του ζωή.

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην χώρα του, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι “τρελά” ερωτευμένος. Ο 20χρονος φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με την 25χρονη Λάουρα Σέλια Βαλκ.

Η νεαρή κοπέλα είναι μοντέλο από την Ολλανδία και ευρέως γνωστή γα τις διαφημίσεις που έχει κάνει, με εσώρουχα. Παράλληλα, είναι πρόεδρος σε εταιρεία συμβούλων διαχείρισης social media.

Η Λάουρα Σέλια Βαλκ έχει ως έδρα της το Παρίσι, όπου συμμετέχει και σε επιδείξεις μόδας. Πριν από λίγες ημέρες, όμως εθεάθη στο πολυτελές ξενοδοχείο της Μαδρίτης “The Madrid EDITION”, κάτι που “φούντωσε” τις φήμες, για σχέση της με τον Μπέλιγχαμ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Celia (@lauraceliav)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λάουρα Σέλια Βαλκ μένει πλέον στο σπίτι του Τζoυντ Μπέλιγχαμ στη Μαδρίτη. Πλέον, πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την εμφάνισή της στις εξέδρες του “Μπερναμπέου”.

 

To άρθρο Τζουντ Μπέλιγχαμ – Λάουρα Σέλια Βαλκ: Το μοντέλο από την Ολλανδία που κέρδισε την καρδιά του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button