Ειδήσεις ΕλλάδοςΕπικαιρότητα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας κόβει τη βασιλόπιτά του – Galaksias.com

Μη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πρόκειται να συνεδριάσουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Η συνεδρίαση θα είναι «μεικτή» [δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη].

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

Η ημερήσια διάταξη

  1. Έγκριση μεταφοράς αδιάθετων ποσοτήτων καυσίμων (θέρμανσης-κίνησης) του Δημοτικού Κολυμβητήριου
  2. Έγκριση του 1ου ΠΚΤΜΝΕ και 3ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις-Τσιμεντοστρώσεις-Οδοσήμανση Δ.Ε. Φιλίππων έτους 2020-2021»
  3. Έγκριση του 1ου ΠΚΤΜΝΕ και 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποκαταστάσεις Οδοστρωμάτων Δήμου Καβάλας»
  4. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Εργασίες ολοκλήρωσης βιοκλιματικής αναβάθμισης-διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου του σχολικού συγκροτήματος 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας»
  5. Συγκρότηση επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους»
  6. Καθορισμός ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου τηλεφωνικών κλήσεων
  7. Αποδοχή αίτησης παραίτησης του κ. Μούτλια Ιωάννη από αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας» και αντικατάστασής του

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας εδώ και μέσω facebook εδώ.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button