Αθλητικά

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Οι Θάντερ ισοφάρισαν τους Μάβερικς, οι Σέλτικς κλείνουν θέση στους τελικούς της Ανατολής

Οι Θάντερ βρέθηκαν να χάνουν με 14 πόντους από τους Μάβερικς, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν αλώβητοι από το Ντάλας, επικρατώντας με 100-96 στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας του NBA.

Οι Θάντερ πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας, με τη σειρά να μεταφέρεται στην Οκλαχόμα Σίτι για το Game 5, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης για Ελλάδα).

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 34 πόντους (22 στο δεύτερο ημίχρονο) ενώ 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 μπλοκ είχε ο Τσετ Χόλμγκρεν. Από εκεί και πέρα ο Λου Ντορτ είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 κλεψίματα είχε ο Τζέιλεν Γουίλιαμς.

Για τους γηπεδούχους ο Πι Τζέι Γουάσινγκτον είχε 21 πόντους (5/11 τρίποντα) και 12 ριμπάουντ ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς σημείωσε triple-double με 18 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ αλλά και 6/20 σουτ.

Στο Κλίβελαντ οι Σελτικς εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Ντόνοβαν Μίτσελ (γάμπα) και Τζάρετ Αλεν (πλευρά) και επικράτησαν των Καβαλίερς με 109-102 παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής. Ο επόμενος αγώνας για τις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στη Βοστώνη την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης για Ελλάδα).

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσθέτει 27 πόντους και τον Τζρου Χόλιντεϊ 16 πόντους.

Για τους «ιππότες» ο Ντάριους Γκάρλαντ είχε 30 πόντους ενώ από 19 πόντους σημείωσαν οι Έβαν Μόμπλεϊ και Κάρις ΛεΒέρτ.

To άρθρο Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Οι Θάντερ ισοφάρισαν τους Μάβερικς, οι Σέλτικς κλείνουν θέση στους τελικούς της Ανατολής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button