Οικονομία

WallStreet: Ανοδική ώθηση στις μετοχές από τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα

Σε άνοδο βρίσκονται οι μετοχές της Wall Street την Τρίτη 23 Απριλίου, καθώς η περίοδος των εταιρικών αποτελεσμάτων είναι εν εξελίξει ενώ οι επενδυτές αξιολογούν τις ανακοινώσεις της προηγούμενης συνεδρίασης.

Έτσι, οι μετοχές του βιομηχανικού δείκτη της Wall Street, Dow Jones, σημειώνουν άνοδο 136 μονάδων ή 0,3%. Ο ευρύς δείκτης S&P 500 κερδίζει 0,9%, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq κερδίζει κατά 1,2%.

Η Spotify καταγράφει άνω του 15% αφού ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της Wall Street για το πρώτο τρίμηνο και εξέδωσε ευοίωνες προβλέψεις για το δεύτερο τρίμηνο.

Η UPS διαμορφώνεται ελαφρώς υψηλότερα μετά την ανακοίνωση των καλύτερων από τα αναμενόμενα τριμηνιαίων αποτελεσμάτων του «γίγαντα» των διανομών.

Η PepsiCo, εν τω μεταξύ, σημειώνει πτώση 2,4% παρά την ανακοίνωση καλύτερων των αναμενόμενων αποτελεσμάτων.

Η Tesla αναμένεται να ανακοινώσει τα δικά της αποτελέσματα μετά το καμπανάκι, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης θα ακολουθήσει η Meta. Η μητρική εταιρεία της Google, η Alphabet και η Microsoft ολοκληρώνουν την εβδομάδα των τεχνολογικών αποτελεσμάτων την Πέμπτη.

Περίπου το 20% του S&P 500 ανακοίνωσε αποτελέσματα μέχρι το πρωί της Τρίτης. Από αυτές τις εταιρείες, το 76% έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες των αναλυτών, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Οι κινήσεις της Τρίτης έρχονται μετά από μια αισιόδοξη συνεδρίαση στη Wall Street. Οι επενδυτές αγόρασαν μετά τη «βουτιά» στις μετοχές τεχνολογίας, οι οποίες είχαν υποστεί πρόσφατα πλήγμα εν μέσω φόβων για υψηλότερο πληθωρισμό και την προοπτική αυξημένων επιτοκίων.

 

To άρθρο WallStreet: Ανοδική ώθηση στις μετοχές από τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button