Πολιτική

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στη Βουλή – Με κάταγμα στη μύτη ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης Γραμμένος

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγείται αυτή την ώρα ο Κωνσταντίνος Φλώρος, για την επίθεση που έκανε το πρωί στη Βουλή, σε βάρος του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλη Γραμμένου.

Μετά το πρωινό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του Βασίλη Γραμμένου της «Ελληνικής Λύσης» και του Κωνσταντίνου Φλώρου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου και από τη ΓΑΔΑ, ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (24/4/24) για τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που διάβασε στο περιστύλιο της Βουλής ο Κώστας Χήτας από την «Ελληνική Λύση», ο Βασίλης Γραμμένος που δέχθηκε την επίθεση έχει:

«Κάταγμα ρινικών οστών. Διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

To άρθρο Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στη Βουλή – Με κάταγμα στη μύτη ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης Γραμμένος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button