lifestyle

Ο Αλέν Ντελόν με μούσι στην κουζίνα του σπιτιού του

Μία φωτογραφία του πατέρας της Αλέν Ντελόν μοιράστηκε στο Instagram η κόρη του άλλοτε ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου.

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με μούσι από την κουζίνα του σπιτιού του.

«Το πρωί της Παρασκευής τράβηξα μια φωτογραφία στον πατέρα μου. Για μένα. Μια ανάμνηση για τις στιγμές μας. Το να παίρνω πρωινό μαζί του με κάνει να αισθάνομαι ατελείωτη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας μέσα στον σκληρό κόσμο μου. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο γκριζογάλανο βλέμμα του, ζωντανό, μαχητικό, που μου δίνει μια αφάνταστη δύναμη. Αθάνατος για μένα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ανούσκα Ντελόν.

Η ίδια, ανέφερε πως, πριν ανεβάσει τη φωτογραφία, πήρε την έγκριση του 88χρονου πατέρα της. 

Η Ανούσκα Ντελόν απευθυνόμενη στους θαυμαστές του ηθοποιού, που ανησυχούν για την υγεία του, έγραψε: «Και για τις ανησυχίες σας αυτός απαντά: “να μην ανησυχείτε”».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouchka Delon (@anouchkadelon)

«Σε καθεστώς ενισχυμένης κηδεμονίας»

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Απριλίου ο Αλέν Ντελόν τέθηκε σε καθεστώς ενισχυμένης κηδεμονίας από το δικαστήριο της Μονταρζίς ενώ στις 25 Ιανουαρίου είχε τεθεί σε καθεστώς δικαστικής προστασίας, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ενισχυμένη επιμέλεια – η οποία μπορεί να διαρκέσει 5 χρόνια και να ανανεωθεί μία φορά – προβλέπει ότι ο επιμελητής έχει εντολή να διαχειρίζεται τα εισοδήματα του προστατευόμενου προσώπου, στην προκειμένη περίπτωση του Aλέν Ντελόν.

Η Ουκρανία παρασημοφορεί τον Αλέν Ντελόν για τη στήριξή του

Η Ουκρανία αποφάσισε να απονείμει το παράσημο του Τάγματος Τιμής στον Αλέν Ντελόν για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του στη χώρα που μάχεται εδώ και πάνω από δύο χρόνια τη ρωσική εισβολή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ουκρανός πρεσβευτής στη Γαλλία Βαντίμ Ομελτσένκο.

«Από την πρώτη μέρα του πολέμου, ο Αλέν Ντελόν εξέφρασε σε πολλές περιστάσεις την υποστήριξή του στην Ουκρανία. Για εμάς, αυτό είναι συμβολικό, είναι σημαντικό», τόνισε ο πρέσβης, υπενθυμίζοντας ότι ο ηθοποιός είχε συνομιλήσει με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι το 2022 και ότι είχε αναγνώσει επίσης ποιήματα του Ουκρανού ποιητή Ταράς Σεβτσένκο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού προγράμματος.

To άρθρο Ο Αλέν Ντελόν με μούσι στην κουζίνα του σπιτιού του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button