Αθλητικά

Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Αστεία τα δύο φάουλ στον Μπάλντγουιν αλλά εμείς θα πάρουμε τη σειρά»

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα έδρας με την ήττα με 91-87 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Euroleague, αλλά ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4.

Στις δηλώσεις του μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Αταμάν άφησε αιχμές για τη διαιτησία και τα δύο φάουλ που κέρδισε στο τρίποντο ο Μπάλντγουιν (το ένα από το κέντρο του γηπέδου), αλλά τόνισε πως ό,τι και να γίνει, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Final 4 της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής του “τριφυλλιού” ανέφερε τα εξής: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά είναι αστείο ότι έδωσαν δυο φορές φάουλ στο τρίποντο του Μπόλντγουιν, δεν μπορώ να το καταλάβω, δεν είναι δίκαιο για το μπάσκετ αυτό. Η Μακάμπι πήρε 6 πόντους από αυτό. Ό,τι και να γίνει όμως εμείς θα πάρουμε την σειρά. Εμείς όμως δεν παίξαμε καλά, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ». 

To άρθρο Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Αστεία τα δύο φάουλ στον Μπάλντγουιν αλλά εμείς θα πάρουμε τη σειρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button