Αθλητικά

«Να είμαι καλύτερα τη νέα σεζόν και να δείξω την αξία μου στον Ολυμπιακό»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν βασικός στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League 1 και ο ίδιος φαίνεται να σκέφτεται ήδη και την επόμενη σεζόν, ώστε να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος.

Σε δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Μαρτίνς σημείωσε ότι η απραξία πριν τον Ολυμπιακό, τον οδήγησαν σε τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δείξει την αξία του στους Πειραιώτες, κάτι που ελπίζει να συμβεί το 2024-25 στη Super League 1.

Οι δηλώσεις του Ζέλσον Μαρτίνς

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Φυσικά ήταν πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε και γιατί τα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικοί αγώνες, αλλά και γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Τα καταφέραμε και πήραμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Περιμένω να μπούμε πολύ δυνατά και την Κυριακή, όπως κάναμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον ίδιο και την επόμενη σεζόν: “Αυτό που θέλω για την επόμενη σεζόν είναι να είμαι πολύ καλύτερα. Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και πολύ πιο δυνατός. Φέτος όταν ήρθα είχα ένα μεγάλο διάστημα χωρίς χρόνο συμμετοχής, σχεδόν έξι μήνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγάλω κάποιους τραυματισμούς. Αυτό που θέλω είναι του χρόνου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα και να βελτιωθώ μέσα στην ομάδα για να δείξω την πραγματική μου αξία.”.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button