Αθλητικά

Καραντώνης: Ένας διαιτητής για κλάματα!


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 14:27

Σε… σόου του διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη εξελίχθηκε το ματς Κηφισιά – Χανιά για την 27η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 3-0 των πρωτοπόρων και έβαλαν… φωτιά στην κορυφή και στην υπόθεση προβιβασμού στη Super League, ωστόσο οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για τη διαιτησία.

Δείτε το χτύπημα στον παίκτη της Κηφισιάς Πάνο Πρίτσα από τον αμυντικό των Χανίων Κατσούρι μπροστά στον διαιτητή που έκανε τα στραβά μάτια.

 

Ο Καραντώνης δικαίως αποκαλείται διαιτητής των αποστολών. Η όλη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνά ήταν σπαράδεκτη!

Στη φωτό το αποτύπωμα από τις τάπες του παίκτη των Χανίων στο κορμί του Πάνου Πρίτσα

Είναι η «ποιότητα» των διαιτητών που έχει οδηγήσει στην επιλογή εισαγόμενων με αποτέλεσμα να γελοιοποιείται και να υποβσθμίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε διαιτητές με τέτοια συμπεριφορά πρέπει να αφαιρείται άμεσα η σφυρίχτρα και να βγαίνει δια παντός κόκκινη κάρτα. Εάν δεν είναι ανίκανοι είναι στημένοι!

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχουν διαμαρτυρηθεί για τον Καραντώνη πολλές ομάδες, ενώ χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης προς τον Κλάτενμπεργκ τον Γενάρη του 2022 που γράφει ότι «Έχουν ειπωθεί άπειρες ιστορίες για τον Καραντώνη». 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 14:30

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button