lifestyle

Χωρίς βέρα ο Νικόλαος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιό του με την Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε ο Νικόλαος.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Τατιάνα Μπλάτνικ την Παρασκευή (19.04.24), ο Νικόλαος συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στη Σίφνο, τη Σχοινούσα, την Αστυπάλαια, την Αμοργό και την Κίμωλο.

Η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία βρισκόταν στη Σίφνο, συνάντησε τον Νικόλαο στο νησί.

Μάλιστα, ανάρτησε και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο ο Νικόλαος εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του, την οποία συνήθιζε να φοράει στο μικρό του δάχτυλο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou)

Ο Νικόλαος γνωρίστηκε με την Τατιάνα Μπλάτνικ τον Νικόλαο το 2003 στην Ελβετία και ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Ο γάμος τους έγινε έγινε στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου 2010 παρουσία πολλών καλεσμένων από όλη την Ευρώπη. Στις 19 Απριλίου 2024 μπήκαν και επίσημα τίτλοι τέλος στον γάμο τους.

To άρθρο Χωρίς βέρα ο Νικόλαος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button