Οικονομία

Τη Δευτέρα ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου- Διευκρινίσεις ΕΦΚΑ

Ανακοίνωση με την οποία αποσαφηνίζει ότι η πληρωμή των συντάξεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, συνεπώς δεν χρειάζεται οι συνταξιούχοι να σπεύδουν από σήμερα στα ΑΤΜ των τραπεζών, εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όπως καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια, μετά την κατάργηση των δώρων των συντάξεων, κατ’ εξαίρεση οι συντάξεις Ιανουαρίου καταβάλλονται νωρίτερα ως εξής:

Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button