Ομορφιά

Ελένη Καστάνη: «Επειδή έχασα το καλοκαίρι τον άντρα μου από καρκίνο, έκανα το Breakfast@Star»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη παραχώρησε η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, το Breakfast@Star, αλλά και τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;», που τελείωσε άδοξα.

«Σταμάτησα από το Breakfast@Star γιατί το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο. Είχα και τη μαμά μου στον Ευαγγελισμό, μια ταλαιπωρία, δεν θα μπορούσα με τίποτα να συνεχίσω. Η μαμά μου είναι στα 94, είναι η μόνη που μου έχει απομείνει και της έχω απαγορεύσει να πεθάνει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της λέγοντας: «Επειδή έχασα το καλοκαίρι τον άντρα μου, έκανα το Breakfast@Star και γι’ αυτό τον λόγο, να μου αλλάξει τη διάθεση, να μην είμαι μέσα στο σπίτι και να σκέφτομαι και να στεναχωριέμαι και πραγματικά το κατάφερα, γιατί πέρασα πολύ ωραία.

Τον άντρα μου τον έχασα από καρκίνο.

Η αδερφή μου ήταν ξαφνικό. Βεβαίως, τον άνθρωπό σου τον κλαις όταν μαθαίνεις ότι είναι πολύ σοβαρά στην αρχή. Στη διάγνωση ήταν ο μεγάλος θρήνος. Ως ζευγάρι είχαμε χωρίσει, αλλά είχαμε παραμείνει οικογένεια. Ήταν οικογένειά μου ο Γιάννης».

Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;», η Ελένη Καστάνη ανέφερε τα εξής:

«Ήταν η τύχη, η μοίρα του να μην ολοκληρωθεί. Πάντως, εγώ πληγώθηκα πάρα πολύ, νομίζω πιο πολύ από όλες. Ήμουν η μόνη που έκλαιγα και πήγαινα και τους τραβούσα στον διάδρομο «γυρίστε πίσω, τέτοιες επιτυχίες δεν ξαναγίνονται». Δε νομίζω ότι κανένας από όλους μας έχει ξανακάνει στην τηλεόραση τέτοια επιτυχία.

Εγώ δεν μάλωσα με κανέναν. Δεν άντεξαν την επιτυχία; Κάποια στιγμή δεν προλάβαιναν να παραδώσουν κι επεισόδια. Οι υπόλοιποι συντελεστές δεν ήθελαν να συνεχιστεί τόσο πολύ όσο ήθελα εγώ. Υπήρξε και συνεργάτης που μου είχε πει πάμε να πιουμε ένα καφέ εμείς και άφησέ τους να βγάλουν τα μάτια του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button