Τεχνολογία

Τηλεργασία μέχρι νεοτέρας, έκλεισαν μαγαζιά σε ΗΠΑ και Καναδά – Galaksias Portal News

Επ’ αόριστον αναβάλει η Apple τα σχέδιά της για την επιστροφή του προσωπικού της στα γραφεία της εταιρίας. Αιτία, φυσικά, ο κορονοϊός.

Την είδηση για την αλλαγή στα σχέδια της Apple μετέδωσε το Bloomberg News.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία τριών καταστημάτων της στις ΗΠΑ και στον Καναδά, έπειτα από μια αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης από την COVID-19, αλλά και έκθεση στις μολύνσεις μεταξύ των μελών του προσωπικού της.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα σχέδια της Apple, η επιστροφή των υπαλλήλων της στα γραφεία τους είχε οριστεί για την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αναφορά του Bloomberg που επικαλέστηκε ένα σχετικό εσωτερικό σημείωμα που έστειλε ο εκτελεστικός διευθυντής της Apple, Τιμ Κουκ.

Η Apple διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία τριών εμπορικών καταστημάτων της στο Μαϊάμι, στην Ανάπολη και στην Οτάβα, μετά την αύξηση στις μολύνσεις από την COVID-19, όπως ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη (15.12.2021).

Όλοι οι εργαζόμενοι στα τρία καταστήματα θα υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ, πριν από την επανέναρξη της λειτουργίας των τριών καταστημάτων, σύμφωνα με την Apple.

Στη διάρκεια της πανδημίας, η Apple έχει διακόψει τη λειτουργία μερικών καταστημάτων της για μικρά χρονικά διαστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς έχουν εφαρμοστεί και αρθεί lockdown που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Τα κρούσματα της COVID-19 αυξάνονται σε περιοχές του Καναδά και των ΗΠΑ, με την κυβέρνηση του Καναδά να παρακαλεί θερμά τους πολίτες της να μην εγκαταλείψουν τη χώρα.

Η Apple ανακοίνωσε την Τρίτη ότι όλοι οι πελάτες και οι εργαζόμενοι στα καταστήματά της στις ΗΠΑ θα είναι απαραίτητο να φορούν μάσκες.

Η εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία σε αρκετές μεγάλες εταιρίες σχετικά με την ενίσχυση του πλαισίου εφαρμογής των μέτρων πρόληψης στα πρωτόκολλα που εφαρμόζουν.

Η Google ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ότι θα χάσουν χρήματα και είναι ενδεχόμενο να απολυθούν, αν δεν συμμορφωθούν με τους κανόνες εμβολιασμού της εταιρίας, σύμφωνα με μία σχετική αναφορά.

Η JP Morgan Chase & Co ζήτησε από το προσωπικό της που δεν έχει εμβολιαστεί στο Μανχάταν, να εργάζεται από το σπίτι.

To άρθρο Apple: Τηλεργασία μέχρι νεοτέρας, έκλεισαν μαγαζιά σε ΗΠΑ και Καναδά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button