lifestyle

Σταύρος Σβήγκος: Όποιος θέλει να γίνει γονιός να το κάνει, να πετάξει το εγώ του

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με ρεμπέτικο τραγούδι μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του.

Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

«H μουσική πάντα ήταν στη ζωή μου. Το ερέθισμα του ρεμπέτικου τραγουδιού το πήρα από τον παππού μου τον Σταύρο. Την παρουσίαση την έχω ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, είναι κάτι που μου αρέσει, αρκεί να έχει την αλήθεια μου. Δεν θα έκανα οτιδήποτε για να είμαι παρουσιαστείς, η δουλειά μου είναι ηθοποιός», είπε ο Βαγγέλης Σβήγκος για την μουσική εκπομπή «Ρεμπέτικο Βεράνι» που παρουσιάζει στο Attica TV κάθε Σάββατο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην οικογένειά του. «Την αγανάκτηση δεν την έχω επειδή έγινα πατέρας, πάντα έτσι ήμουν. Η καθημερινότητα με τον γιο μου είναι ωραία και πολύ γλυκιά. Όποιος θέλει να γίνει γονιός να το κάνει, να πετάξει το εγώ του και όχι επειδή θέλει να γίνει γονιός».

Όπως λέει, με το παιδί του γίνεται άλλος άνθρωπος, ξεχνάει τη σκληρή πραγματικότητα που ζει και απλά λιώνει. «Δεν θεωρώ ότι η οικογένεια είναι αυτό που ξέρουμε από τους παλαιότερους. Θέλω να περνάω καλά και να στηρίζω τις επιλογές μου. Η συντροφικότητα είναι μια χαρά στη ζωή μου, συντροφιά είμαστε όλοι».

To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: Όποιος θέλει να γίνει γονιός να το κάνει, να πετάξει το εγώ του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button