Αθλητικά

Κώστας Μπακογιάννης για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Δίνουμε πάσα στο μέλλον»

Ο Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, τοποθετήθηκε πρώτος, στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των σχεδίων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

«Έχουμε μεγάλη χαρά. Σήμερα δίνουμε πάσα στο μέλλον. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα στεγάσουν χιλιάδες παιδιά του δήμου και αυτό μας δίνει χαρά» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Σήμερα κάνουμε ένα βήμα για τη διπλή ανάπλαση, με δυο προεκτάσεις. Το ένα είναι με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που σε 36 μήνες θα είναι έτοιμο και θα δώσει πνοή σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και ήδη έχουν αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες και το άλλο είναι η αναβάθμιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μόλις παραδοθεί το κλειδί του γηπέδου, θα γκρεμιστεί το παλιό γήπεδο και θα δώσει πνοή πρασίνου.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τις τράπεζες, τους συντελεστές και τον Δήμο Αθηναίων» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκός Α.Ο., Τάκη Μαλακατέ: «Ο Παναθηναϊκός στο σύνολό του, θα αποκτήσει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, που θα στεγάσει τον μεγαλύτερο σύλλογο.

Μαζί με την ποδοσφαιρική αρένα, θα έχει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, και με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο μπασκετ, ο Παναθηναϊκός αποκτά αυτό που του αρμόζει.

Να ευχαριστήσω τους μελετητές, τον δήμο Αθηναίων, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο».

To άρθρο Κώστας Μπακογιάννης για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Δίνουμε πάσα στο μέλλον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button